Fast Companyn 10 innovatiivisinta data science yritystä: Alteryx

Fast Companyn Most innovative companies 2021 -lista. 

Fast Company nosti Alteryx

Maineikas amerikkalainen Fast Company -julkaisu kerää vuosittain  eri toimialojen innovatiivisimmat yritykset. Analytiikkaprosessien automaatioalusta Alteryx kipusi Data Science -sarjan  listalle, mm. Snowflaken, seuraan.   

Alteryxin listalle  valinnan perustelu kuuluu seuraavasti:

"Alteryx tekee tavallisista kuolevaisista data science supersankareita."

Perustelut jatkuvat: 

"Jotta valjastat organisaation hallussa olevan tiedon täysimittaiseen käyttöön,  voisit palkata armeijallisen data scientisteja.  Tai  - voisit ottaa yhteyttä  Alteryx:iin ja auttaa työntekijöitä eri puolilla ja eri toiminnoissa yritystyksessänne hyödyntämään ja analysoimaan dataa ilman data scientistin osaamista."

"Alteryxin työkalujen avulla "tavalliset työntekijät" Alteryxin asiakasyrityksissä, kuten Home Depot (toimi. huom: maailman laajin kodinremontoijan ostopaikka, jolla on 2300  liikettä)  ja Southwest Airlines (toim.huom: yhtiöllä oli 2019 yli 130 miljoonaa matkustajaa) ovat innovoineet bisneshaasteisiin uusia lähestymistapoja, joiden ansiosta yritykset ovat näyttäneet lisämiljoonia viivan alla."

Koko jutun voit lukea Fast Companyn sivulta.

----

Haluatko ottaa selvää, miten Alteryx voi mullistaa dataohjautuvuutta ja lisätä analytiikkaosaamista organisaatiossanne? Varaa aika kalenterista ilmaiseen konsultaatioon: