Alessa Oy:stä Alteryx Preferred Partner

Data-analytiikan konsultointiyhtiö Alessa Oy on markkinoidemme ainoa Alteryxiin erikoistunut yritys. Yhtiö on myös Alteryx Preferred Partner. 

Alessa oy Alteryx preferred partner 610 x 406

"Tavoitteenamme oli nousta korkealaatuisen Alteryx-osaamisen todistavaan Preferred Partner -asemaan heti partneruuden alusta 2019 asti ja hiukan yli vuodessa pääsimme tavoitteeseen", kertoo CEO Esa Raivio.

"Alessa Oy on Suomen markkinoiden ainoa Alteryx-partneri, jolla on kärkituotteena Alteryx. Siksi osaamisemme on erittäin korkealla tasolla."

Alteryx parantaa myös analytiikan visualisointityökalujen - kuten Tableau ja PowerBI -  datan tasoa, ja näin ollen näiden työkalujen osaaminen on niin ikään Alessan ytimessä. 

Miten Preferred Partner -taso hyödyttää asiakasta?

Alteryx Partner Program'n avulla asiakasyritykset löytävät parhaan mahdollisen data-analytiikkakumppanin. 

Alessa haluaa saada aikaan välitöntä business-hyötyä asiakkaan liiketoiminnalle varmistamalla, että organisaatio ottaa analytiikan työkalun aina hyötykäyttöön. Tämä tapahtuu yhdistämällä asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys, käyttäjien koulutuksen valmentava ote ja rautainen Alteryx-osaaminen.   

Alteryxin tiukat kumppanivaatimukset edellyttävät Preferred Partner -kumppanilta mm. 

  • Alteryxin Analytics Process Automation -alustan kattavaa tuotetuntemusta
  • Teknistä osaamista, joka perustuu mm. useisiin sertifikaatteihin ja satojen tuntien koulutuksiin
  • Liiketoimintaymmärrykseen perustuvaa, konsultoivaa myyntiä 

Data-analytiikan automaatioon kehitetty Alteryx-alusta madaltaa käyttäjän kynnystä siirtyä parempaan ja nopeampaan analytiikkaan  tinkimättä järeistä teknisistä mahdollisuuksista. Yritys pääsee Alteryxin avulla eroon analytiikkaosaamisen keskittymisestä harvojen käsiin ja mahdollistaa dataohjautuvan kulttuurin koko organisaatioon. 

Varaa aika kalenterista ilmaiseen konsultaatioon: Otetaan selvää, miten Alteryx voi muuttaa teidän analytiikkaosaamistanne: