Analytiikkaosaajaksi: Alteryx-ilmaislisenssi alanvaihtoon ja opiskeluun

Opiskelijoille ja työnhakijoille on tarjolla huikeita mahdollisuuksia analytiikkaosaamisen kehittämiseen. 
data_analytiikka_osaajaksi_alessa_alteryx_610 x 406

Alteryx-itsepalveluanalytiikan ohjelmiston avulla kehityt data-analytiikan osaajaksi ilman hard core -koodaustaitoja -  ja toisaalta pääset esim. Pythonilla nopeammin eteenpäin. Työnhakijoiden, vastavalmistuneiden ja opiskelijoiden data-analytiikan ilmaiset koulutusohjelmat nostavat osaamisesi uudelle tasolle.


Alteryx tarjoaa todella kovatasoista veloituksettomia mahdollisuuksia parantaa osaamista analytiikan osaajana. Tässä vaihtoehdot: 


Työnhakijoille ja vastavalmistuneille: Ilmainen Alteryx SparkED -ohjelma & Designer-lisenssi (3 kk)

Alteryxin SparkED-opiskeluohjelma uranvaihtajille. Opiskelu ei edellytä aiempaa analytiikka/IT-kokemusta. 

Ohjelmaan hyväksytyt saavat käyttöönsä ilmaisen Alteryx Designer -lisenssin. Ohjelman menestyksekäs suorittaminen johtaa Alteryx Core Certification -sertifikaattiin.

>>>Lisätietoja ja hakusivu Alteryx SparkED -ohjelmaan

 

Opiskelijoille: Alteryx for Good / Students Ilmainen lisenssi (1 v) 

Suunnitteletko lopputyötä tilastotieteeseen tai mihin tahansa datan analysointiin perustuen? Opiskelijoille ja gradun tekijöille on tarjolla vuoden ilmaislisenssi, analytiikka-alan kuumimmasta työkalusta.

Katso, mitä Alteryx tarjoaa opiskelijoille

 

Opettajille: Alteryx SparkED for Educators Ilmainen lisenssi (1 v)

Haluatko kehittää omaa ja opiskelijoidesi kyvykkyyksiä ja näkemyksiä modernista analytiikasta ja dataprosessien automaatiosta?

Haluatko opiskelijoidesi valmistuvan nopeammin, tilastotieteen mallinnuksen, koodaamisen, tekoälyn ja koneoppimisen mahdollistavan työkalun ansioista?

Alteryxillä on myös ilmaislisenssi oppilaitosten opettajille. 

Tutustu opettajan ilmaislisenssiin ja opetusmateriaaleihin

 

Hyödynnä myös massiivinen opiskeluympäristö

Monipuoliset ja havainnolliset koulutusmateriaalit Alteryx Academyssä ovat sekä asiakkaiden että Alteryx for Good -ohjelmiin hyväksyttyjen käytössä. Academystä löydät mm: 

1. Interaktiiviset luennot

Opastuksen käyttämään  ohjelmiston työkaluja lyhyiden videoiden avulla. Työkalujen käyttöä voi myös harjoitella samalla käyttäen omaa harjoitteludatasettiä.

2. Oppimispolut

Oppimispolkujen avulla pystyt tehokkaasti omaksumaan laajempia kokonaisuuksia ja päivittämään osaamistasi tärkeistä analytiikan aiheista, mm. Data Science, Machine Learning.

Oppimispolut yhdistävät aihealueen ympärille oppimismateriaaleja Akatemiasta (interaktiivisia luentoja, videoita), Yhteisöstä (blogeja, artikkeleja) sekä aihekohtaisia harjoituksia ja testejä.

3. Videot ja harjoitukset

Lisäksi Alteryx Academystä löytyy myös laajasti videoita ja harjoituksia, joiden avulla on helppoa syventämään osaamista myös yksityiskohtaisempiin aiheisiin.

4. Alteryx-sertifioinnit

Alteryxillä on kolme sertifikaattia, joista kaksi ensimmäistä ovat täysin ilmaisia!

Voit suorittaa haluamasi sertifikaatit aikataulusi mukaan. Osaaminen karttuu hyvinkin pian aloittamisen jälkeen.

Sertifikaatit näyttävät myös organisaatiolle ja rekrytoinnille osaamistasosi.

Esittelyssä Alteryx-sertifikaatit.

 

Paras viimeisenä - Alteryx Community

Alteryx on todella hyvin onnistunut tavoitteessaan luoda yhteisö, jossa datan parissa työskentelevät ammattilaiset voivat jakaa tietoa, tehdä yhteistyötä ja innovoida yli eri toimialojen.

Alteryxin globaali käyttäjäyhteisö on yksi alan innokkaimmista koko maailmassa. Tätä kautta saa helposti vastauksen jopa erittäin yksityiskohtaisiin ongelmiin. Koko ajan kasvavan aktiivisen käyttäjämäärän myötä et varmasti jää pohdintoinesi yksin!

Oppimisen tueksi communitystä löytyvät myös hauskat, viikottaiset ratkaisuhaasteet (#alteryxchallenge), käyttäjien dokumentoimia esimerkkejä business case -ratkaisuistaan business caseihin  - ja tietenkin valtava määrä keskusteluja.

Avoin Alteryx-yhteisö on täyttä asiaa analytiikasta! 

 

Haluatko jutella suomeksi lisää? Varaa aika Alessan kalenterista.