Analytiikkaosaajaksi Alteryxin ilmaisilla ohjelmilla

Opiskelijoille ja työnhakijoille tarjolla huikeita mahdollisuuksia analytiikkaosaamisen kehittämiseen. Opi työkalua, jolla työskentelet datan käsittelystä aina tilastolliseen analytiikkaan ja tekoälyn ja koneoppimisen hyödyntämiseen.
data_analytiikka_osaajaksi_alessa_alteryx_610 x 406

Alteryx-itsepalveluanalytiikan ohjelmiston avulla kehityt data-analytiikan osaajaksi ilman hard core -koodaustaitoja -  ja toisaalta pääset esim. Pythonissa nopeammin eteen päin. Työnhakijoiden, vastavalmistuneiden ja opiskelijoiden data-analytiikan ilmaiset koulutusohjelmat nostavat osaamisen uudelle tasolle. 

Alteryxiltä löytyy kaksi todella kovan luokan veloituksetonta mahdollisuutta parantaa osaamista analytiikan osaajana: 

Työnhakijoille ja vastavalmistuneille - Ilmainen Alteryx ADAPT-ohjelma & lisenssi (jopa 5 kk)

Alteryx lanseerasi koronapandemian vuoksi vuonna 2020 työttömäksi joutuneille tietotyöläisille sekä työttömille vastavalmistuneille ilmaisen Alteryx ADAPT -opiskeluohjelman.

Ohjelmaan hyväksytyt saavat käyttöönsä ilmaisen Alteryx Designer -lisenssin ja ohjelman menestyksekäs suorittaminen johtaa Alteryx Core Certification -sertifikaattiin. Ohjelmasta voi jatkaa ennakoivan analytiikan Udacityn Nanodegree program in predictive analytics - ohjelmaan.

Lisätietoja ja hakusivu Alteryx ADAPT-ohjelmaan

Opiskelijoille - Alteryx for Good / Students Ilmainen lisenssi (1 v) 

Suunnitteletko lopputyötä tilastotieteeseen tai mihin tahansa datan analysointiin perustuen? Opiskelijoille ja gradun tekijöille on tarjolla vuoden ilmaislisenssi, analytiikka-alan kuumimmasta työkalusta.

Katso, mitä Alteryx tarjoaa opiskelijoille

Opettajille – Alteryx for Good / Educators Ilmainen lisenssi (1 v)

Haluatko kehittää omaa ja opiskelijoidesi kyvykkyyksiä ja näkemyksiä modernista analytiikasta ja dataprosessien automaatiosta?

Haluatko opiskelijoidesi valmistuvan nopeammin, tilastotieteen mallinnuksen, koodaamisen, tekoälyn ja koneoppimisen mahdollistavan työkalun ansioista?

Alteryxillä on myös ilmaislisenssi oppilaitosten opettajille. 

 Tutustu oppilaitosten mahdollisuuteen ilmaislisenssiin

Alteryxin opiskelijana hyödynnät myös massiivista opiskeluympäristöä

Monipuoliset ja havainnolliset koulutusmateriaalit Alteryx Academyssä ovat sekä asiakkaiden että Alteryx for Good -ohjelmiin hyväksyttyjen käytössä. Academystä löydät mm: 

1. Interaktiiviset luennot

Opastuksen käyttämään  ohjelmiston työkaluja lyhyiden videoiden avulla. Työkalujen käyttöä voi myös harjoitella samalla käyttäen omaa harjoitteludatasettiä.

2. Oppimispolut

Oppimispolkujen avulla pystyt tehokkaasti omaksumaan laajempia kokonaisuuksia ja päivittämään osaamistasi tärkeistä analytiikan aiheista, mm. Data Science, Machine Learning.

Oppimispolut yhdistävät aihealueen ympärille oppimismateriaaleja Akatemiasta (interaktiivisia luentoja, videoita), Yhteisöstä (blogeja, artikkeleja) sekä aihekohtaisia harjoituksia ja testejä.

3. Videot ja harjoitukset

Lisäksi Alteryx Academystä löytyy myös laajasti videoita ja harjoituksia, joiden avulla on helppoa syventämään osaamista myös yksityiskohtaisempiin aiheisiin.

4. Alteryx-sertifioinnit

Alteryxillä on kolme sertifikaattia, joista kaksi ensimmäistä ovat täysin ilmaisia!

Voit suorittaa haluamasi sertifikaatit aikataulusi mukaan. Osaaminen karttuu hyvinkin pian aloittamisen jälkeen.

Sertifikaatit näyttävät myös organisaatiolle ja rekrytoinnille osaamistasosi.

Esittelyssä Alteryx-sertifikaatit.

Paras viimeisenä - Alteryx Community

Alteryx on todella hyvin onnistunut tavoitteessaan luoda yhteisö, jossa datan parissa työskentelevät ammattilaiset voivat jakaa tietoa, tehdä yhteistyötä ja innovoida yli eri toimialojen.

Alteryxin globaali käyttäjäyhteisö on yksi alan innokkaimmista koko maailmassa. Tätä kautta saa helposti vastauksen jopa erittäin yksityiskohtaisiin ongelmiin. Koko ajan kasvavan aktiivisen käyttäjämäärän myötä et varmasti jää pohdintoinesi yksin!

Oppimisen tueksi communitystä löytyvät myös hauskat, viikottaiset ratkaisuhaasteet (#alteryxchallenge), käyttäjien dokumentoimia esimerkkejä business case -ratkaisuistaan business caseihin  - ja tietenkin valtava määrä keskusteluja.

Avoin Alteryx-yhteisö on täyttä asiaa analytiikasta! 

Haluatko jutella suomeksi lisää? Varaa aika Alessan kalenterista.