Analytiikan automaation työkalun hyödyt talousjohtajalle

Kun analytiikan ja raportoinnin tekemiseen on käytössä kaikki työvaiheet yhdistävä alustatyökalu, hyödyt mullistavat kyvyn ratkaista monimutkaisiakin ad hoc-tarpeita.
Analytiikan automaation työkalun hyödyt talousjohtajalle

Haluatko taloushallinnon tiimisi ratkaisevan enemmän? Oikea työkalu kyvykkään tiimiläisen käytössä moninkertaistaa koko organisaatiosi kyvyn ratkaista liikkeenjohdon tarpeita. 

Analytiikan automaatiotyökalun Alteryxin hyödyt talousjohtajalle ja hänen johtamalleen organisaatiolle ovat merkittävät. Hyödyt ovat:

  • Tyytyväisempi tiimi ja ratkaisemisen ilo – Kun voidaan ratkaista merkityksellisiä kysymyksiä liiketoiminnan käyttöön, ylpeys työstä ja osaamisen tunne kasvavat. Jaksaminen kasvaa, kun rutiinitöiden kuormitus vähenee. 
  • Tehdään enemmän samalla tiimillä – Kun automaatio hoitaa työläitä osuuksia erittäin nopeasti, asiantuntijasi voivat keskittyä ratkaisemaan olennaisempia tehtäviä. 
  • Palvelutaso paranee – Tuotatte enemmän ja nopeammin laadukkaampaa merkityksellistä tietoa eri tahoille. 
  • Joustavuus kasvaa – Teille jää aikaa vastata useampiin kysymyksiin, ja lähteä etsimään vastauksia liikkeenjohdon ja liiketoimintojen lisäkysymyksiin ja uusiin toiveisiin. 
  • Virheet vähenevät ja tiedon luotettavuus kasvaa – automaatio ei tee inhimillisiä virheitä ja kaikki laskennan vaiheet ovat tarkastettavissa toisin kuin monimutkaisissa exceleissä
  • Vähemmän riippuvuutta yksittäisen ihmisen osaamisesta – Organisaatiossanne ei ole enää vain sitä yhtä ja ainoaa henkilöä, joka osaa korjata tietyn laskennan makrot ja jonka poissaolo saattaa aiheuttaa epämiellyttäviä ongelmia.
  • Vähemmän riippuvuutta koodareista. Vaikeasti hankittava ja hinnakas resurssi ei välttämättä kuitenkaan hallitse liiketoimintaanne ja lopputulos voi olla kallis ja joka tapauksessa valmistuu liian hitaasti. Kun projekti päättyy, teillä on jo tukku uusia tai oikeampia kysymyksiä, jotka pitäisi kiireellisesti ratkaista. 
  • Helpottaa rekrytointia - Voit tarjota oikealle työntekijälle tai hakijalle mielekkäitä haasteita ja kasvua roolissa. Ette tarvitse etsiä koodaustaitoisia. Tiimissänne pääsee mukaan joukkoon, jolla on ratkaisemisen ote verissä.   

>>>HUOM. Kerroimme aiemmassa blogissa laajemmin tästä työkalusta: talousjohtajan 7 pahinta analytiikan haastetta


-------

Kysy meiltä mitä tahansa taloushallinnon raportoinnin, ennusteiden ja ad hoc-laskelmien kehittämisestä:

Varaa ilmainen online-konsultaatio